Notes


Guestlist: It, It, It, what is It?
01 november 2007, 12:02
Filed under: All, Guestlist | Etiketter: ,

I en värld av Internet, information och oändliga möjligheter har det blivit allt enklare för alla att bara plocka upp och hänga på en trend.

Idag kan vi (snabbare än Britney åker in på rehab igen) få reda på vilket som är det hetaste klädmärket genom ett elektroniskt nyhetsbrev, googla oss fram till it-dagkrämen, läsa bloggar som berättar om den hippaste LA krogen, bläddra igenom gratistidningar för att få reda på de senaste kändisdieterna, modemagasinen på ditt lokala Konsum har sammanställt vårtrenderna till dig och på You Tube kan vi tillgodo se oss den senaste klubbmusiken, ”före alla andra”!

Men är det verkligen så? Alla har ju tillgången till informationen och kunskapen är förpackad i en väldigt lättåtkomlig ask. Vi kan nu mera till och med byta både efternamn och religion in a blink of an eye.

Allt detta fick mig att tänka…. Mainstream is the new It!

I en värld där alla kan allt om det senaste, där alla käkat trendmaten i helgen, alla har senaste Acnetröjan och där alla svarar i telefon med adelsklingande namn, kommer det helt plötsligt vara coolt att heta Andersson, käka texmex, lyssna på Carola, shoppa på Dressmann och se fram emot en fredagkväll framför Idol.

Kom ihåg var ni läste det först.

/Micke.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: