Notes


http://blogg.svt.se/llc/
24 mars 2008, 20:13
Filed under: All, www

Den gamla ”Modetten” Lisa Lovisa Corneliusson har börjat om. I svt’s regi denna gång. Wow! Formatet är fab, kvaliteten på videoklippen perfekta, och Lisa verkar vara en superskön tjej. Så här ska webben utnyttjas!

LLC egna beskrivning lyder:

”LLC är ett modeprojekt, föränderligt med webben som plattform, med video som främsta format, med mode som utgångspunkt. Eller, mode, vad är det för mode. LLC träffar folk för att lista ut hur mode är en del av deras uttryck. Det blir som små personporträtt med modevinkel. Vi tränger oss på hemma hos folk, för att fånga sammanhang. Helst träffar vi såna som inte har utnämnt sig själva till stilikoner eller funderat sönder sitt förhållande till mode. Artister, skådisar, bibliotekarier, målare och politiker kommer att synas lika mycket som yrkesverksamma i modebranschen.

Formaten är återkommande. I reportageserien FIN MED följer vi med när folk gör sig i ordning inför situationer där de vill vara fina. Vad det innebär, ja, det kan ju innebära lite vad som helst va. I DETALJ MED får folk prata sig varma om detaljer de snöat in på som ofta är mycket mer talande än en outfit i sin helhet, ett signaturplagg, ett sätt att vika byxbenen. I och med PRAT MED gör vi enligt standard alldeles för långa intervjuer. Vi gräver i SVT-arkiven efter modeögonblick i MINNEN MED, utmanar läsarnas icke-obligatoriska modekunskaper i GÅTAN och BILDGÅTAN, och inspireras av folk som bor någon annanstans än där vi befinner oss i HÄLSNING FRÅN.”

Jag har redan bookmarkat!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: